Adviesraad Sociaal Domein Gilze en Rijen
Wij zijn een onafhankelijke adviesraad van burgers en doen ons werk vóór burgers.

Nieuws


Terug naar overzicht

21-08-2019

Adviesraad in Rijen | Uitnodiging

Publicatie weekblad Gilze Rijen woensdag 21 augustus 2019

NA GILZE, MOLENSCHOT EN HULTEN WIL DE ADVIESRAAD SOCIAAL DOMEIN INWONERS VAN RIJEN NADRUKKELIJK INFORMEREN OVER WAT ZIJ ALS RAAD IS, DOET EN KAN BETEKENEN.

Woensdagavond 28 augustus bent u welkom.

Al sinds 2014 kent de gemeente Gilze Rijen een Adviesraad Sociaal Domein. Door de jaren heen is het de Adviesraad duidelijk geworden dat zij weinig bekend is bij de bewoners van Gilze Rijen. Zelfs professionals en vrijwilligers die zich binnen het sociaal domein (Wet Maatschappelijke Ondersteuning en Jeugdwet) begeven vragen zich soms af: “Wat doet de Adviesraad?”

Wij stellen ons graag aan u voor. Wij kunnen samen de zorg en ondersteuning van inwoners die dat nodig hebben, binnen de gemeente Gilze Rijen verbeteren.

Bent u benieuwd naar die rol en taak van de Adviesraad? Wilt u weten hoe u bij kunt dragen aan een verbeterde uitvoering van de Wmo en Jeugdzorgwet binnen de gemeente Gilze Rijen? Of wilt u misschien onderzoeken of u zelf als lid van de Adviesraad uw steetje kunt bijdragen?

Woensdag 28 augustus zijn wij in het Gemeentehuis in Rijen (hoofdingang aan het parkeerterrein). Om 19.30 uur bent u daar van harte welkom en willen wij u graag in een half uurtje vertellen over de functie en taak van de Adviesraad Sociaal Domein.

Wilt u daarna ook de vergadering als toehoorder bijwonen, meldt u dan vooraf aan middels een mail naar info@adviesraadsociaaldomeingr.nl.

Wilt u meer weten bezoek dan onze site [www.adviesraadsociaaldomeingr.nl] of volg ons op facebookTerug naar overzicht